Comentarii (0)
Este atat de placut sa deschizi un borcan de muraturi, chutney sau sos de chili pregatite in casa, stiind ca fiecare ingredient a fost prelucrat in bucataria ta si ca toata prospetimea produselor culese din gradina este prinsa sub capac — merita tot timpul si efortul consumat! Aceste retete inventive si usor de aplicat va vor inspira sa simtiti din plin bucuria de a prepara conserve in casa.
Incercati cateva dintre aceste retete delicioase, de la savuroasele muraturi de legume si fructe pana la sosuri, salsa si chutney si inca multe altele: cirese murate, salsa de rosii chipotle, sos barbeque de zmeura afumata, chutney de mango si banane, chutney de mere si stafide.
• Tehnici simple de preparare a muraturilor, descrise pas-cu-pas, pentru o conservare sanatoasa si sigura
• Echipamentele necesare procesuIui de conservare si recomandari cu privire la unele instrumente optionale utile
• Informatii amanuntite despre achizitionarea si prepararea ingredientelor pentru a ajunge de fiecare data la rezultatele cele mai bune
JENNIFER MACKENZIE este un specialist profesionist in alimentatie si nutritie, scriitoare, cu o experienta de 15 ani in realizarea, testarea si editarea de retete. De asemenea, este de mai multi ani membra a juriilor in concursurile de muraturi.