Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      O lume in curs de vindecare

      O lume in curs de vindecare

      8.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2007
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      212
      Traducatori:
      ISBN:
      8769737978793
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      1445
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Subintitulată O experienţă personală de renaştere a sufletului, cartea ne arată nu numai experienţa spirituală a autorului, cunoscut actor pe Broadway, devenit apoi consilier, maestru Reiki şi vindecător, dar ne oferă şi explicaţii şi exerciţii pentru evoluţia noastră spirituală.

      În această carte, Ron Baker vorbeşte despre perioada de accelerare şi schimbare fără precedent pe care o traversăm, datorită intrării în Era Vărsătorului, care este considerată a fi un punct de cotitură pentru Planetă şi pentru fiecare om în parte. Schimbările produse sunt deja evidente – de la tiparele climaterice şi progresele din ştiinţă şi tehnologie până la prăbuşirea multor sisteme mondiale.

      Citind cartea, vei descoperi modul în care aceste schimbări sunt reflectate în transformările din propriile noastre corpuri şi cum anume să lucrezi cu aceste energii în transformare pentru a trece, mai uşor decât oricând înainte, de la frică şi limitare la o senzaţie mai profundă de putere şi împlinire personală.

      Cartea conţine exerciţii deosebite şi informaţii extrem de utile despre: energia Kundalini, era Vărsătorului, dezvoltarea corpului fizic, emoţional şi mental, schimbările planetare (tipare climaterice, schimbări energetice, scăderea câmpului magnetic), sine inferior, sine superior, ego, sistemul de apărare al ego-ului, eliberarea energiei negative, Înălţare, prăbuşirea vechii paradigme, renaşterea în Inimă, puntea de legătură dintre Pământ şi constelaţia Sirius, iniţieri planetare şi multe altele

      Pe scurt, consider că această carte este o lectură de bază pentru toţi cei care sunt preocupaţi de evoluţia lor spirituală şi de înţelegerea fenomenelor prin care trece actualmente lumea noastră.

      Monica Vișan

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.