Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Oishii

      Oishii

      The History of Sushi
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2021
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      224
      ISBN:
      9781789143836
      Dimensiuni: l: 15.8cm | H: 20.9cm
      Adaugă în coș
      11500
      Stoc furnizor
      Livrare în 2-3 săptămâni!

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "Without a doubt the most definitive book I have ever read on what is now one of the world's most popular foods. Eric Rath's Oishii is not only well written and packed with fascinating delicious information, but easy to read as well. It belongs on the bookshelf of any lover of good food." - Ken Hom

      Sushi and sashimi are by now global sensations and have become perhaps the best-known of Japanese foods, but they are also the most widely misunderstood. Oishii: The History of Sushi reveals that sushi began as a fermented food with a sour taste, used as a means to preserve fish.

      This book, the first history of sushi in English, traces sushis development from China to Japan and then internationally, and its evolution from street food to high-class cuisine.

      Included are historical and original recipes that display the diversity of sushi and how to prepare it. An expert on Japanese food history, Eric C. Rath has written a must-read for understanding sushis past and how it became one of the worlds greatest cuisines.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.