Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Operele lui Spiru Haret vol. V - Parlamentare 1901-1904

      Operele lui Spiru Haret vol. V - Parlamentare 1901-1904

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      Nr. pagini:
      324
      ISBN:
      9789737112125
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
      Adaugă în coș
      3243
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cele 11 volume din Operele lui Spiru C. Haret, publicate sub ingrijirea profesorului Constantin Schifirnet, reprezinta un demers editorial de restaurare a memoriei culturale, sociale, educationale. Spiru Haret este unul dintre fondatorii invatamantului romanesc modern.

      "Marele savant si om de stat a lasat o valoroasa opera teoretica si a reformat mediul romanesc, el insusi reprezentand un model de comportament si gandire moderna intr-o societate inscrisa pe calea recuperarii unor decalaje si a unui timp istoric pentru a fi sincronizata la spiritul veacului, asa cum o indreptatesc toate potentele ei istorice, spirituale, economice si culturale. Viziunea sa este de o actualitate incontestabila in orice societate in tranzitie."

      Constantin Schifirnet

      Cuvantul politica, in sensul lui primitiv si mare, insemneaza mare lucru: ta politika, afacerile publice. A face cineva politica, va sa zica a se ocupa de afacerile publice, de interesele cele mari ale tarii, asa ca ar fi absurd sa se interzica tocmai corpului celui mai luminat de a zice cuvantul lui, in anumite imprejurari, in afacerile care privesc tara. Dar cuvantul acesta, ca multe altele, in cursul timpurilor, a deviat de la intelesul lui primitiv, asa ca astazi are un sens asa de larg, ca a ajuns vremea sa fie nevoie sa se caracterizeze, prin numiri deosebite, mai multe feluri de politica ce se face. Asa este politica pe care o face omul de stat; este politica care se zice militanta si care are o nuanta ce o deosebeste de politica superioara a omului de stat. Mai este si o politica de ordine cu mult mai inferioara, cum este politica de strada si altele.

      Spiru C. Haret

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.