Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Probleme de nocivitate in alimentele uzuale

      Probleme de nocivitate in alimentele uzuale

      7.5 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      148
      ISBN:
      9789731414119
      Dimensiuni: l: 13,5cm | H: 20,5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Chimia din farfurie este o sintagma care din pacate a devenit un adevar dureros in prezent. Substantele chimice cu potential nociv asupra sanatatii omului au invadat la propriu alimentele, mai ales cand avem de-a face cu produse alimentare foarte diversificate, ce provin din minunatul comert intracomunitar.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.