Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Procesele de maturizare

      Procesele de maturizare

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      432
      ISBN:
      2000000878072
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Acest volum reuseste sa demonstreze inca o data capacitatea psihanalizei de a intinde punti si de a da sens unor legaturi intre registri aparent atat de diferiti cum ar fi medicina somatica, psihologia, psihiatria, filosofia, religia si morala, functionarea societatii umane, viata sufleteasca asa cum o resimtim noi insine si in cele din urma bunul simt natural.

      In seria de articole referitoare la procesele de maturizare si mediul in care acestea pot avea loc fara distorsiuni Winnicott dezvolta ideea freudiana a originii patologiei psihice in dezvoltarea din copilarie. In vreme ce Freud propune si demonstreaza teoria psihanalitica a originii nevrozei in vicisitudinile relatiilor interpersonale ale copilului aflat la varsta primilor pasi, subsumate termenului celebru de complex al lui Oedip, Winnicott aprofundeaza studiul bolii psihice si, bazandu-se atat pe observatiile sale in calitate de pediatru cat si pe vasta sa experienta cu pacientii copii si adulti pe care i-a ajutat prin psihanaliza sau alte feluri de interventie fundamentata psihanalitic, propune ipoteza conform careia patologia grava, ce tine de resortul spitalului de psihiatrie, se afla in stransa legatura cu esecurile inregistrate in dezvoltarea din prima copilarie. Fara sa nege contributia factorilor inascuti, fie acestia mosteniti sau adusi de hazard, el ajunge la concluzia ca nebunia, boala schizofrenica, este de fapt un proces invers acelor procese ce pot fi observate in cadrul dezvoltarii bebelusilor sanatosi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.