Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Psihoterapia eficienta

      Psihoterapia eficienta

      9.5 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Nr. pagini:
      480
      ISBN:
      9789737077103
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Epoca modernă se caracterizează printr-o creştere accentuată a influenţei factorilor stresanţi ce acţionează asupra indivizilor şi grupurilor dinspre şi în multiple direcţii. În aceste condiţii, numărul afecţiunilor psihice şi psihosomatice este în continuă creştere. Din această perspectivă sunt din ce în ce mai necesare intervenţiile de specialitate din domeniul consilierii psihologice şi psihoterapiei, care este de dorit să fie cât mai eficiente. De aceea, autoarele propun şi detaliază în volumul de faţă câteva sisteme de psihoterapie de scurtă durată, printre care: psihoterapia cognitiv-comportamentală, psihoterapia dinamică de scurtă durată, psihoterapia strategică, psihoterapia sistemică, abordarea modular-contextuală, psihoterapia centrată pe problemă, psihoterapia centrată pe soluţie, abordarea alegerilor realiste sau diversele variante ale hipnoterapiei de orientare ericksoniană. Durata scurtă, algoritmizarea demersului terapeutic, caracterul flexibil şi eclectic al abordărilor, conceptualizarea fiecărui caz şi individualizarea demersului terapeutic, stabilirea clară şi cuantificarea obiectivelor, utilizarea de tehnici şi strategii specifice sunt câteva dintre caracteristicile acestor abordări, elemente importante în alegerea unei terapii.

      Irina Holdevici este profesor universitar la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, psihoterapeut şi formator în domeniul psihoterapiei cognitiv comportamentale şi hipnozei clinice, psiholog clinician şi psihoterapeut la clinica Medas. A publicat peste 100 de studii şi 25 de cărţi de specialitate. În 2008 a fost distinsă cu premiul Academiei Române „Constantin Rădulescu Motru", pentru lucrarea Consiliere şi psihoterapie în situaţii de criză.
      Barbara Crăciun este asistent universitar doctorand la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, psihoterapeut şi formator în domeniul consilierii şi psihoterapiei cognitiv-comportamentale, cu stagii de pregătire în Analiză Tranzacţională, Hipnoză clinică, Terapia prin acceptare şi angajament (ACT) şi mindfulness. A publicat mai multe articole în reviste de specialitate interne şi internaţionale şi face parte din consiliul editorial al „Romanian Journal of Experimental Applied Psychology".

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.