Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Puncte de vedere politice si geopolitice

      Puncte de vedere politice si geopolitice

      5.5 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      254
      ISBN:
      6426308000797
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Printre atatea abordari nesemnificative care se limiteaza doar la vulgarizarea notiunilor fundamentale din campul relatiilor internationale ori al analizei politice interne, initiativa domnului Florin-Vasile Somlea aduce un aer proaspat, o nota aparte in peisajul nostru publicistic, anuntand o deschidere interesanta, uneori de un radicalism aparent, dar obiectiv in esenta sa, in istoria si teoria relatiilor internationale, precum si in analiza politica de calitate.

      Flore POP Conf. Univ. Dr.

      FLORIN-VASILE ȘOMLEA

      Nascut la 4 ianuarie 1956 la Dej, judetul Cluj, de profesie politolog, este licentiat in Știinte Politice al Facultatii de Știinte Politice si Administrative din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca si master in Managementul Relatiilor Internationale si Afacerilor Comunitare al Facultatii de Istorie a Universitatii „Babes-Bolyai”.

      A publicat doua lucrari de analiza politica, Miscarea liberala din Romania post 1989 (Editura Ecumenica Press Cluj-Napoca, dec. 2006) si Partidele populare din tarile Uniunii Europene (Editura Cartimpex Cluj-Napoca, oct. 2007) si o carte de factura memorialistica intitulata Despre cum a fost. Dialog cu Sorin Mircea Bottez (Editura Eikon Cluj-Napoca, oct. 2009)

      De-a lungul anilor a avut numeroase aparitii in emisiuni de analiza politica interna si internationala la TVDigi24 Cluj („Vocile Clujului”) si LookTV („Casa Poporului” si „Romania de la A la Z”) si la alte televiziuni de importanta regionala sau locala (din Cluj-Napoca, Baia-Mare, Targu-Mures, Bistrita s.a.) precum si la posturi de radio locale din Cluj-Napoca si Bistrita.

      Din noiembrie 2012 locuieste in municipiul Cluj-Napoca

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.