Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Scrieri. Volumul II

      Scrieri. Volumul II

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      452
      Colectie:
      ISBN:
      9789975679947
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 21.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Volumul 2 al Scrierilor lui Leon Donici include creaţiile literare redactate de autor în limba română: proză literară (povestiri, nuvele, schiţe), eseuri, foiletoane, evocări literare. Cartea include un compartiment de publicistică socială şi politică, amintiri, corespondenţa cu personalităţile marcante ale epocii (O. Goga, C. Petrescu, M. Sevastos ş.a.). Compartimentul de bibliografie critică selectivă conţine receptarea critică a scriitorului în epocă (peste o sută de referinţe la opera şi personalitatea lui L. Donici).
      Publicarea acestor texte este o necesitate literară, dar şi ştiinţifică, oferind câmp de activitate cercetătorilor, istoricilor literari, criticilor, studenţilor, profesorilor şi cititorilor de plăcere. Textele sale sunt de interes literar, nu numai de interes special, al istoriei literare. Cartea îşi propune valorificarea moştenirii literare şi culturale a unei personalităţi marcante a istoriei literare şi culturale a Basarabiei de la începutul secolului XX. Volumul include, pe lângă notele şi comentariile asupra textelor, un compartiment iconografic cu imagini de epocă, referitoare la biografia şi la creaţia scriitorului.
      Text îngrijit, prefaţă, tabel cronologic, note şi comentarii, bibliografie de Ana-Maria Brezuleanu.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.