Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Sex in (per)versiune clasica

      Sex in (per)versiune clasica

      7.0 / 10 ( 5 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2008
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      250
      ISBN:
      2000000241753
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Volumul "Sex in (per)versiune clasica" este o antologie de texte avand ca subiect incercarile cuplului de a-si pastra prospetimea (sau demnitatea) in materie de sex. Autoarea marturiseste in prefata volumului: "Probabil va asteptati sa va spun ca m-am apucat sa scriu despre sex pentru ca viata mi-a oferit material documentar opulent, pe care era pacat sa nu-l impart cu cei ce vor sa auda... Sau ca am avut acces la studii secrete despre implicatiile si complicatiile goliciunii in doi... Si ca detin informatii in exclusivitate... Nu. M-am apucat sa scriu despre sex in primavara lui 2002, pentru ca toata lumea de la revista unde lucram era ocupata cu materiale selecte si n-avea cine sa faca rubrica asta. Mi s-a spus ca e "ceva provizoriu", ca treptat se va ivi vreun specialist care-o sa ma scuteasca de calvar"


      "Am luat-o ca atare si am semnat cu pseudonim o vreme, pentru ca atunci eram cat p-aci logodita cu un baiat care cat p-aci m-a iubit, iar mie mi-era rusine de cat p-aci socrii mei; zic macar sa incep sa semnez cu numele meu adevarat abia dupa nunta, sa nu le crape obrazul la restaurant, cand toata lumea ar fi citit si s-ar fi crucit (imi visam sa le pun mesenilor cite-o revista pe scaun, cadou).

      Ne-am certat (ce surpriza) si nu ne-am mai luat, iar eu, pe fond nervos, m-am apucat sa maninc inghetata si sa-mi semnez cu mindrie articolele despre sex. Presupun ca abia atunci ai lui si-au facut cruce ca au scapat de ipotetica nora care scrie cuvintul "penis" fara nicio jena. Pana la acest moment, ma regretasera saracii, ii spuneau odraslei lor ca alta ca mine n-o sa mai gaseasca. Azi, cand citeste aceste rinduri pline de multiple orgasme, cred ca si el considera acelasi lucru."


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.