Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Stiinta, religia si cautarea vietii inteligente extraterestre

      Stiinta, religia si cautarea vietii inteligente extraterestre

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      9786069433416
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      David Adam Wilkinson este un pastor metodist, teolog, doctor in astrofizica si profesor universitar din Marea Britanie, membru al Societatii Astronomice Regale. In prezent, este directorul Colegiului Saint John din Durham si profesor al Departamentului de Teologie si Religie din cadrul Universitatii Durham. Este autorul mai multor carti care trateaza relatia dintre stiinta si religie.

      O stralucita analiza a ipotezei existentei unor alte fiinte inteligente, o ipoteza mai greu de acceptat de catre noi, dar care ar putea fi dovedita intr-o buna zi de descoperirile facute in cadrul SETI. David Wilkinson a studiat indelung, analizand in profunzime consecintele unei asemenea descoperiri asupra credintei in Dumnezeu. Acesta este adevaratul dialog dintre stiinta si religie, asa cum ar trebui el sa fie.
      Andrew Briggs, profesor in domeniul nanomaterialelor la Universitatea Oxford

      Este sansa bisericii sa aiba o persoana precum David Wilkinson, cu o judecata atat de profunda si o cunoastere atat de vasta deopotriva in domeniul stiintei, cat si cel al tehnologiei , si care sa ne poata sluji drept calauza.
      Sir Arnold Wolfendale, al 14-lea Astronom Regal, membru al Societatii Astronomice Regale

      Ipoteza existentei fiintelor extraterestre inteligente este fascinanta si, in acelasi timp, provocatoare. Cartea lui David Wilkinson ne ofera o discutie detaliata si cuprinzatoare cu privire la problemele pe care aceasta ipoteza le implica din punct de vedere fizic, biologic si teologic, o discutie care consider ca va fi foarte instructiva pentru multi dintre noi.

      rev. dr. John Polkinghorne, Cavaler al Imperiului Britanic, membru al Societatii Astronomice Regale

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.