Tehnologia zeilor

Tehnologia zeilor

5.5 / 10 (6 voturi)
NaN
Limba:
Romana
Data publicarii:
2012
Editura:
Nr. pagini:
454
ISBN:
9786068414034
Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm

4500
Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
Descriere

"Bine ai venit in lumea controversata si facinanta a tehnologiei antice! In aceasta carte vom explora nenumaratele dovezi care ne-au condus la uluitoareaconcluzie ca oamenii antici erau realmente la fel de complecsi cum suntem noi astazi cel putin, cineva, undeva, folosea atunci tehnologie avansata. Aceasta tehnologie includea absolute tot, de la electricitate pana la masinarii grele si aparate de zbor.

Teme cum sunt zborul, razboaiele atomice, electricitatea in lumea antica si alte asemenea, ar putea parea bizarre pentru multi oameni, in special pentru cititorii cu "studii inalte". Cu toate acestea, asa cum vom vedea exista multe dovezi care ne conduc spre ideea ca avem un trecut avansat din punct de vedere tehnologic. Fiecare cultura din lume pare sa aiba legend despre zborul antic si despre o civilizatie care a existat inaintea civilizatiei noastre. Partea cea mai dificila e sa facem diferenta intre adevar si fictuine. Fascinant este insa ca uneori adevarul este mai bizar decat fictiunea." David H. Childress

Te va cuprinde! Aceasta calatorie frenetic in universul fascinant al anticilor te va captive inainte sa-ti dai seama. In fata atator dovezi stiintifice, povesti si legend rupte parca dintr-o alta dimensiune, nu vei putea decat sa te asezi confortabil si sa gusti rand pe rand misterele controversate ale unei lumi de mult apuse.

Recenzii și comentarii

Fotbalisme Nota 10

de Tiberiu Anghelina | 21/10/2012 18:39

Traditia fotbabului ca sport hiperbolizat in benzi desenate, desene animate sau filme de actiune este una lunga. Ciutanul lui Mihai Grajdeanu e apropie de acestea. Elementele specific romanesti sunt prea putin in aceasta banda desenata, astfel incat ai impresia, pe alocuri, ca nu ai de-a face cu o banda desenata originala, romaneasca, ci cu una adusa din strinatate si tradusa. Dincolo de aceasta problema si avand in perspectiva faptul ca un prim pas al creatiei este imitatia, primul volum din saga Ciutacului este unul care merita citit si vizualizat pentru ca denota talent si dorinta de creatie.

Adaugă o recenzie
Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.