Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      The Natural Baker - A new way to bake using the best natural ingredients

      The Natural Baker - A new way to bake using the best natural ingredients

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      176
      ISBN:
      9781911127307
      Dimensiuni: l: 20.3cm | H: 26cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      'A book brimful of things I want to make. Henrietta is my kind of baker, creating cakes and bakes as nourishing as they are delicious. This how we want to bake now.'

      Anna Jones, author of The Modern Cook's Year

      'There are very few cookbooks that illustrate reliable methods of showcasing and elevating wholegrain flours as well as Henrietta's. Her recipes are inventive, elegant and truly flavourful.'

      Amy Chaplin, author of At Home in the Whole Food Kitchen.

      From the author of the bestselling Clean Cakes, trained patisserie chef Henrietta Inman, this beautifully-designed bake book presents over 80 baking recipes – sweet and savoury – using natural, wholesome and wholegrain ingredients. Taking in every occasion from breakfast right through to supper and dessert, with plenty of joyous cakes, breads, brownies and biscuits along the way, it is full of unique bakes that are actually good for you. While some of the recipes are gluten-free, refined sugar-free and/or dairy-free, this book focuses on the natural goodness of the ingredients Henrietta chooses and offers a naturally healthier option to most baking books. Fresh produce, seasonal heritage fruit and vegetables will be given the chance to sing rather than being masked by too much sugar. The end results will taste amazing and do you good too!

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.