Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Tinutul Secetei

      Tinutul Secetei

      7.3 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      480
      ISBN:
      9786060064343
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 26cm
      Adaugă în coș
      3900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Povestea se plaseaza intr-un orasel izolat, ravasit de seceta, in care un tanar preot charismatic deschide focul asupra congregatiei sale, ucigand cinci barbati. Dupa aceasta fapta, se sinucide cu aceeasi arma. Un an mai tarziu, jurnalistul Martin Scarsden ajunge la Riversend pentru a scrie un articol cu ocazia aniversarii tragediei.

      Insa povestile pe care le aude de la localnici nu se potrivesc cu versiunea acceptata a evenimentelor. In acest timp, o descoperire socanta zguduie orasul: trupurile a doi motociclisti, disparuti de pe vremea masacrului, sunt descoperite in zonele defrisate. Luptandu-se cu propriii demoni, Martin se vede nevoit sa riste totul pentru a descoperi un adevar care devine mai complex cu fiecare pas. Exista insa forte puternice determinate sa-l opreasca pentru ca secretele orasului sa ramana ingropate.

      CHRIS HAMMER a fost jurnalist mai bine de treizeci de ani, impartindu- si cariera intre acoperirea politicii federale australiene si afacerile internationale.

      Timp de multi ani, a fost corespondent strain pentru programul principal de afaceri SBS TV. A raportat din mai mult de treizeci de tari de pe sase continente. Scrublands, primul sau roman, a fost publicat in 2018 si a fost selectionat pentru Premiul CWA John Creasey Debut Dagger, Best Debut Fiction la Indie Book Awards si Best General Fiction la premiile ABIA. Chris are o diploma de licenta in jurnalism la Universitatea Charles Sturt si un master in relatii internationale de la Universitatea Nationala Australiana.

      "Cosmic... o scriitura bogata si descriptiva insotita de personaje bine construite, un ritm sustinut si o intriga exploziva fac acest roman despre crime nerezolvate imposibil de pus jos."-Publishers Weekly

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.