Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Tratat de management

      Tratat de management

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      1220
      Editia:
      a III-a
      ISBN:
      9786062604363
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 25cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      In ziua de astazi, caracterizata prin schimbari continue și permanente, unele de mare amploare, organizatiile tind spre o mai mare eficacitate, eficienta, flexibilitate și viteza de reactie, fapt ce situeaza managementul, intre domeniile majore, care determina in mare masura competitivitatea și succesul organizatiei, prin provocarile la care sunt supuși nu doar managerii ci și toti angajatii, vazuti ca și clienti interni.

      Avand in vedere succesul cartii intitulata „Tratat de management” editia a II-a publicata, consideram oportuna revenirea autorului cu editia a III-a a cartii, care pastreaza structura initiala, respectiv temele abordate, cu multe imbunatatiri legate de abordarea conceptelor, intr-un context focalizat pe eficacitatea managementului organizatiei, bazat pe integrarea in teoriile și conceptele de management a unor elemente ce apartin altor știinte, cum sunt: analiza economica, economie, comportament organizational, informatica, psihologie, etc.

      Autorul este recunoscut pentru contributiile insemnate in abordarea managementului organizatiei, prin reușitele sale in modul prin care surprinde elementele esentiale in definirea și abordarea conceptelor de management, cum sunt: strategie, manageri, managementul resurselor umane, procesul decizional, managementul schimbarii, cultura organizationala, etc.

      Scopul cartii este pregatirea cititorului pentru a intelege corect conceptele legate de management și modalitatile in care acestea pot fi abordate și folosite, in analiza și studii, care vizeaza imbunatatirea efcacitatii și eficientei organizatiei. Pe ansamblu, cartea este conceputa, cu multa atentie, pentru a prezenta atat conceptele traditionale de mangement, cat și problemele contemporane importante de management, alaturi de informatiile care privesc modalitatile in care cititorii pot sa aplice, pentru a asigura imbunatatirea eficacitatii și eficientei, respectiv succesul organizatiei.

      Prof. dr. LIVIU ILIEȘ


      Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca
      Facultatea de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.