Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

      Tratatele Uniunii Europene: Legislatie consolidata

      Tratatele Uniunii Europene: Legislatie consolidata

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      250
      Colectie:
      ISBN:
      9786066731720
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Culegerea cuprinde Tratatele fundamentale ale Uniunii Europene – Tratatul privind Uniunea Europeana, referitor la principiile democratice, institutiile, formele de cooperare consolidata, actiunea externa a Uniunii si politica externa si de securitate comuna, respectiv Tratatul privind functionarea Uniunii Europene, referitor la principii, nediscriminare, cetatenie, politici si actiuni interne ale Uniunii, asocierea tarilor si teritoriilor de peste mari, actiunea externa a Uniunii etc. –, in forma consolidata, precum si cele mai importante Protocoale, Anexe (Lista prevazuta la art. 38 din Tratatul privind functionarea UE, respectiv Tari si teritorii de peste mari carora li se aplica dispozitiile partii a patra din Tratatul privind functionarea UE), Declaratii aferente.

      De asemenea, volumul include Tabele de corespondenta (vechea si noua numerotare in Tratatele Uniunii Europene) si Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, constituind astfel un instrument de lucru eficient si usor de utilizat atat de catre teoreticieni, practicieni, doctoranzi, masteranzi, studenti, cat si de catre publicul larg, interesat de reglementari europene.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.