Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Trecere

      Trecere

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      400
      ISBN:
      9789736457173
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      4239
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Nascut la Brasov, Alexander Bibac (Mircea pentru apropiati) s-a facut cunoscut in Romania ca actor si interpret. A participat la festivalul de muzica usoara de la Mamaia in 1971 si a facut parte din echipa cunoscutului Teatru al Tineretului din Piatra Neamt. Constrangerile anilor comunismului il obliga sa se expatrieze. Se stabileste in Suedia, unde vocatia sa de scriitor si de pictor isi gaseste implinirea. Activeaza in cadrul Centrului Inter-national de Cultura din Malmö, devenind un promotor al culturii, nu numai al celei apartinand tarii de adoptie, ci si al artei si culturii romanesti. Proza sa scurta, plutind intre profunzimi filosofice si piscuri ale fanteziei, aduce o viziune a lumii complexa, foarte personala si nu lipsita de valente ale concretului.

      „Intreaga terasa, fetele oaspetilor, vesmintele, totul palise la culoare, devenise fantomatic. Cele doua prietene priveau uluite. In lumina ciudata care le invaluise, nimic si nimeni nu mai avea umbre. Scanteierea diamantelor, a perlelor, devenea tot mai puternica. Manunchiurile de lumina aruncate de multimea pietrelor pretioase pareau ca tipa, amestecandu-se cu fosnetul uscat al norului argintiu care devenea din ce in ce mai des si mai mare pe masura ce se apropia de terasa. In cateva clipe deasupra oaspetilor se forma o uriasa bolta argintie. Mii de aripi fosneau ca un ecou stins, lumina lunii parea absorbita de trupurile transparente cu luciri de matase care se zbateau in aer izgonind intunericul. Timpul se oprise in loc, la fel ca si gandurile celor care priveau impietriti, fara sa-si creada ochilor, la ce se intampla in jur.”

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.