Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Tu esti puterea ta

      Tu esti puterea ta

      5.5 / 10 ( 4 voturi)
      Varsta recomandata:
      10-12 ani, 12-14 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      32
      Colectie:
      ISBN:
      9786069782583
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Emoțiile puternice sunt o parte esențială a ființei umane. Ele ne ajută să iubim, să simțim bucurie și să ne atașăm unii de alții. Cu toate acestea, emoțiile puternice – în mod special sentimentele neplăcute ca teama, furia și frica – pot fi dureroase și chinuitoare. Copiii nu știu din naștere cum să gestioneze aceste emoții intense. Poate puteți găsi exemple chiar din această săptămână, când propriul copil s a confruntat cu furia sau cu tristețea. Indiferent de situație, deprinderea modului în care pot face față propriilor emoții este una dintre cele mai importante sarcini de dezvoltare cu care se confruntă copiii mici. Ca părinte sau adult care are în grijă un copil, puteți face multe pentru a-l ajuta să gestioneze aceste emoții puternice și să devină propria Putere.

      Tu ești puterea ta explorează cu subtilitate emoțiile copiilor, îndemnându-i să dobândească un mai bun autocontrol și o stare de liniște și calm.

      Prin intermediul mai multor personaje și scene care ilustrează diverse relații de familie, această carte le arată copiilor că vor găsi sprijin în încercarea lor de a deveni puternici și încrezători.

      Pe un ton blând și încurajator, Tu ești puterea ta îi ajută pe copii să înțeleagă o gamă largă de emoții, demonstrându-le cât e de benefic să-și dezvolte forța interioară și încrederea în sine.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.