Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Un procuror acuza

      Un procuror acuza

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      328
      ISBN:
      6422636004315
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cu o privire adancita in sine si buzele stranse intr-o tensiune mocnita, omul care nu este de acord cu cei ce propun umilinta ca metoda sigura de a conduce tara aceasta, fie ofiteri ai Serviciilor, fie politicieni-papusi.

      Ca oricarui om care traieste o viata cinstita, i se pare injositor sa se prefaca, sa simuleze normalitatea. Acuzele lui se indreapta spre toti cei care supravietuiesc cu aceste simulacre de normalitate in propria lor viata. Poate ca este un timp al tacerii, acea tacere grea, plina de povara neputintei, dar este si un timp al marturisirii care rascumpara clipele de tacere, firescul umanitatii noastre. Procurorul acesta se afla in fata noastra si marturiseste astazi: „Sunt printre noi oameni cu care vorbesti si nici macar nu banuiesti ca sunt informatori ai Serviciilor. Sunt infiltrati peste tot. Detin functii, dar sunt si simpli boschetari, cum s-a intamplat in cazul celor de la Gara de Nord despre care mai nimeni nu stie nimic nici la momentul actual.”

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.