Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Universul Viu

      Universul Viu

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      ISBN:
      5948417130130
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      UNIVERSUL VIU (Primele acorduri ale jocului cu margelele de sticla)

      Aceasta carte este o incercare de a patrunde sensul vietii unitare. Probabil, pentru cineva nefamiliarizat cu doctrina ezoterica, ea pare neasteptata. Or, cunoscatorii Marii Legi a Analogiei, cei care au cugetat asupra principiului lui Hermes Trismegistul: "Precum sus, asa si jos; precum jos, asa si sus", imediat vor prinde firul, si vor urmari gandirea autorului prin labirinturile acestei carti. Asta am facut si eu, cu suflarea taiata, patrunsa de solemnitatea contactului cu tainele supreme ale existentei, constientizand insemnatatea acestor descoperiri.

      Marii cugetatori au consemnat "rudenia" si, in profunzimea sa, identitatea proceselor embriogenezei umane si ale cosmogenezei. Ideea este reflectata in operele barzilor, muzicantilor si pictorilor. Scepticii nu vor gasi in carte o demonstratie stiintifica transanta, cu toate ca ideile sunt sustinute de cele mai recente descoperiri ale stiintei mondiale. Poate sa nu-i satisfaca si o relativa insuficienta a argumentarilor. Insa, evidenta prezenta a unui sistem, care poate fi dezvoltat si perfectionat la nesfarsit, este certa. Prin firea sa, omul tinde, fara incetare, sa patrunda misterul inceputului vietii si ii va dezvalui adancurile.

      Lectura cartii trezeste o multitudine de idei si asociatii, facilitand extinderea orizonturilor cunoasterii. Iar si iar ne entuziasmam de intelepciunea universului, care, de fapt, nu ascunde nimic, totul este la suprafata, trebuie doar sa invatam sa citim marea carte a existentei.

      Svetlana Gavrilenko

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.