Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Verde uimitor
   Verde uimitor
   6.0 / 10 ( 13 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2018
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   160
   Colectie:
   ISBN:
   9786067105858
   Dimensiuni: l: 14cm | H: 20.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Plantele ne-au precedat pe Terra și sunt pretutindeni în jurul nostru. Trăim în lumea lor. Nu le dăm mare importanță, deși existența noastră depinde de ele. Le negăm capacitățile care le fac atât de asemănătoare nouă. Și totuși atât de diferite. Stefano Mancuso și Alessandra Viola demonstrează că plantele posedă toate cele cinci simțuri ale noastre, la care se adaugă încă…cincisprezece. În regnul vegetal se comunică, se construiesc strategii, se formează alianțe. Nu inteligența e cea care diferențiază animalele superioare de cele inferioare și de plante; ea mai degrabă constituie caracteristica definitorie a întregii lumi vii. Verde uimitoreste o carte-manifest care schimbă nu doar știința botanicii, dar și perspectiva asupra locului și importanței omului în Univers.

   „O carte pasionantă de la prima la ultima pagină. De-acum veți privi cu alți ochi banala tomată.“ Psychologies

   „Mancuso este hotărât să revendice în numele plantelor recunoașterea pe care ele, de fapt, o merită.“ The New Yorker

   Prefață de Michael Pollan

   Media

   "Publicată în urmă cu cinci ani, Verde uimitor a ajuns să fie văzută între timp ca o carte-manifest, deschizătoare de noi drumuri & noi interpretări în ceea ce privește viața plantelor. Una dintre tezele care stau la baza volumului e aceea că plantele sunt inteligente, au simțuri și conștiință, și pot comunica atât între ele, cât și cu animalele. Stefano Mancuso, unul dintre autori, este fondatorul neurobiologiei vegetale și a fost nominalizat de The New Yorker pe propria listă a oamenilor care schimbă lumea, iar Alessandra Viola este jurnalistă. Chiar dacă pare o abordare radicală, citind cartea afli că, de fapt, multe dintre aceste idei își au originea în secolul XIX, în scrierile lui Darwin, pe care Mancuso îl vede ca pe un soi de aliat."

   Mai multe detalii găsiți aici.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.