Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vindecarea bolilor incurabile

      Vindecarea bolilor incurabile

      9.5 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      240
      ISBN:
      9786069280409
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm | 221g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      În Vindecarea bolilor incurabile autorul ofera tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina traditionala le-a declarat incurabile, asa-numitele „boli ale civilizatiei". Osteoporoza înseamna deficit de calciu în oase. Conform medicinei traditionale, este o boala incurabila, având o componenta genetica.

      Cancerul apare când sistemul imunitar este „în weekend". Remediile propuse în cartea de fata se bazeaza pe tratamentele reusite ale bolii, efectuate de bine-cunoscuti naturopati din întreaga lume. Este prezentata si o teorie controversata privind originea cancerului. Diabetul este de multe ori consecinta unui stres psihologic accentuat. De regula, boala se instaleaza la oamenii cu ficatul slabit sau cu tulburari intestinale grave.

      De asemenea, în carte veti gasi remedii pentru numeroase alte boli si afectiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative.

      Dr Mikhail Tombak este absolvent al Facultatii de Biologie din cadrul Universitatii de Stat din Rusia. Timp de multi ani a condus Centrul de stiinte Medicale din Moscova. A scris o serie de bestselleruri având ca subiect îngrijirea sanatatii si tratamentele. Suferind de numeroase boli, Mikhail Tombak a studiat cu asiduitate terapiile alternative tibetane, chinezesti si alte metode orientale, adesea experimentând pe propriul sau corp si devenind astfel una din autoritatile mondiale de seama în domeniile sanatatii si longevitatii

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.