Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Masca faciala extranutritiva

      Masca faciala extranutritiva

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Brand:
      Capacitate:
      50 ml
      Colectie:
      Pentru:
      Femei
      Tara de origine:
      Republica Moldova
      Cod de bare:
      4840128017407
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      O mască facială super cremoasă, cu o textură bogată, aceasta se topește pe piele, aducând un aport considerabil de ingrediente nutritive și emoliente atât de importante în perioada rece a anului. Pentru a dezvălui un ten radiant, elastic și uniform se recomandă utilizarea acestui produs o dată pe săptămână, sau de fiecare dată când pielea are nevoie de de extraîngrijire.


      Mod de utilizare:

      Aplicați o cantitate suficientă de produs pe pielea curată a feței și decolteului, evitând zona ochilor. Lăsați să acționeze 20-30 de minute, după care clătiți bine cu apă caldă. Utilizați o dată pe săptămână. Pentru pielea foarte uscată și descuamată folosiți de 2-3 ori pe săptămână. Pentru rezultate maxime utilizați după Exfoliantul delicat Viorica Nordica.


      Ingrediente: AQUA, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETEARYL ALCOHOL (AND) POLYSORBAT 60, GLYCERYL STEARATE (AND) CETEARYL ALCOHOL (AND) CETYL PALMITATE (AND) COCOGLYCERIDES, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PEG-40 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, CERA ALBA, PEG-9 OLEAT, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL (AND) ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, SILYBUM MARIANUM SEED OIL, ISOPROPYL MYRISTATE (AND) LECITHIN (AND) TOCOPHEROL, TETRASODIUM EDTA, TRIETHANOLAMINE

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.