Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Crulic - Drumul spre dincolo / Crulic

      Crulic - Drumul spre dincolo / Crulic

      8.3 / 10 ( 6 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Regizor:
      Scenarist:
      Anca Damian
      Aspect:
      1.78:1 / 16x9
      Distributie:

      Vlad Ivanov, Jamie Sives

      Tara de origine:
      Romania
      Data publicarii:
      2012
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      DD 5.1
      Subtitrari:
      engleza, franceza
      Audio:
      romana
      Durata:
      72
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      2000000317175
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "Crulic – Drumul spre dincolo" spune povestea reală a lui Claudiu Crulic, un român arestat în Polonia pentru un presupus furt, ţinut în închisoare în ciuda probelor ulterioare care arătau că, la data jafului, el nu se mai afla în capitala Poloniei, şi abandonat de toată lumea până la moartea survenită în urma grevei foamei. Ministrul de Externe al României la vremea respectivă, Adrian Cioroianu, şi-a prezentat demisia, în timp ce, în Polonia, trei doctori sunt încă judecaţi pentru moartea lui Crulic. Filmul povesteşte însă drama cu un umor proaspăt care te face să râzi şi să plângi în acelaşi timp.

      Narat de Vlad Ivanov (Poliţist, adjectiv; 4 luni, 3 saptămâni, 2 zile; Principii de viaţă) , Crulic – Drumul spre dincolo a primit Crystal Award (Grand Prix) in Annecy International Animation Film Festival, cel mai mare festival de animatie, distinctie echivalenta unui Oscar pentru animatie, dar si multe alte premii in festivalele acestui an, printre care: Premiul Special al Juriului Drepturilor Omului in Istanbul IFF, Marele Premiu in Gdansk Doc Film Festival, Premiul Special al Juriului la Gdynia Film Festival, Premiul pentru cel mai bun lungmetraj in Animator (Poznan), Premiul Festivalului (Sopot), Premiul pentru cel mai bun Regizor la festivalul Mlodzi I Film, Cabrito de Plata – Cel mai bun film de lungmetraj in Monterrey (Mexic), Premiul Special al Juriului (Siver Dolphin) in Festroia, Cel mai bun film la Milwaukee Film Festival, Premiul Special al Juriului la Se-Ma-For Film Festival, SILVER PUMA Award pentru cel mai bun regizor FICUNAM – Mexic, Premiul publicului FICUNAM – Mexic

      Filmul obtinuse in 2011 Mentiunea Speciala Don Quijote la Locarno, Amnesty Award, la Festivalul CPH DOX din Copenhaga, premiul special al Juriului Festivalului Internaţional de Film de la Varşovia. La Cottbus (Germania) i-a fost acordată Mențiunea specială a juriului internațional, și Premiul ecumenic Premiul Silver Eye Award, la Jihlava (Cehia), şi Premiul pentru cel mai bun documentar românesc, oferit în cadrul celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Documentar Astra, de la Sibiu.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.