Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Halloween Box
      Halloween Box

      Halloween Box

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Studio:
      Data publicarii:
      2020
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      10
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      DD 5.1
      Subtitrari:
      romana, engleza
      Audio:
      engleza
      Cod de bare:
      5948211054779
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      T - Capitolul 2 / IT - Chapter Two (2019)

      Regizor: Andy Muschietti
      Actori : Finn Wolfhard, Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy, Sophia Lillis

      Cu douazeci si sapte de ani in urma, membrii Clubului Ratatilor au reusit sa il infranga pe sinistrul Pennywise. Acum, IT se pare ca s-a intors si va lovi din nou. Cei sapte ""ratati"" au ajuns la maturitate si au ales drumuri diferite in viata. Insa atunci cand in orasul Derry din Statul Maine incep sa dispara din nou oameni, Mike ii va chema pe toti acolo. Ravasiti de experientele lor din trecut, ei vor trebui sa isi invinga cele mai negre temeri pentru a-l distruge definitiv pe Pennywise, care a devenit mai periculos ca niciodata…


      Annabelle 3 / Annabelle Comes Home (2019)

      Regizor: Gary Dauberman
      Actori : Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga, Madison Iseman, Katie Sarife

      Hotarati sa o impiedice pe Annabelle sa mai provoace teroare vreodata, demonologistii Ed si Lorraine Warren se grabesc sa o aduca in camera sigilata de artefacte supranaturale din propria lor casa si sa o inchida intr-o cutie sfintita. insa intr-o noapte nefasta, papusa trezeste celelalte spirite malefice din incapere care incep sa o bantuie pe fiica de 10 ani a sotilor Warren si pe prietenele acesteia.

      Blestemul femeii care plange / The Curse of La Llorona (2019)


      Regizor: Michael Chaves
      Actori : Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Madeleine McGraw, Sean Patrick Thomas
      Dupa ce ignora avertismentele unei mame tulburate, anchetata pentru ca si-a pus propriul copil in pericol, o asistenta sociala este tarata, impreuna cu copiii ei, intr-o lume supranaturala inspaimantatoare.

      Calugarita - Misterul de la manastire / The Nun (2018)


      Regizor: Corin Hardy
      Actori : Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Demián Bichir


      Dupa ce o tanara calugarita isi ia viata in conditii misterioase la o manastire izolata din Romania, inaltii prelati de la Vatican hotarasc sa cerceteze incidentul. Astfel, in ciuda trecutului sau destul de obscur, parintele Burke este trimis la manastirea Carta impreuna cu o tanara novice, chiar inainte ca aceasta sa isi depuna juramantul final. Reusind sa descopere taina blestemata pe care o ascune manastirea, cei doi ajung sa isi riste nu doar viata, dar si credinta si chiar propriul suflet in confruntarea cu prezenta malefica ce bantuie manastirea, transformand-o intr-un andevarat camp de lupta al celor vii cu cei damnati.

      Filmul The Nun / Calugarita: misterul de la manastire, a fost filmat in Romania, iar actiunea are loc la manastirea Carta, din judetul Sibiu.
      The Nun face parte din universul The Conjuring şi Annabelle, fiind un spin off al lui The Conjuring 2. Faptul ca acţiunea se petrece in 1952, la o manastire din Romania, Carţa, ar putea transforma filmul intr-unul obligatoriu pentru fanii genului din ţara.
      Filmarile au avut loc, in perioada 3 mai - 23 iunie 2017, la Castelul Corvinilor, in Sighisoara, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, dar si in studiourile Castel Film.


      IT / IT (2017)


      Regizor: Andrés Muschietti
      Actori : Owen Teague, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Bill Skarsgård


      IT are la baza romanul omonim al lui Stephen King, care a infricosat mai multe generaţii de cititori. Cand copiii din orasul Derry incep sa dispara, un grup de micuţi sunt forţaţi sa isi infrunte cele mai mari frici odata cu intalnirea sinistrului clovn Pennywise, a carui istorie de crime si violenţa este veche de cateva secole

      Spanzuratoarea / The Gallows (2015)


      Regizor: Chris Lofing, Travis Cluff
      Actori : Reese Mishler, Pfeifer Brown, Ryan Shoos

      In timp ce isi interpreta rolul din piesa "Spanzuratoarea", Charlie Grimille moare spanzurat din greseala pe scena, in fata parintilor sai si a publicului care asista la tragicul eveniment. Dupa 20 de ani, elevii aceluiasi liceu vor sa comemoreze tragedia punand in scena aceeasi piesa la serbare. Reese Houser e incantat de idee, sperand ca astfel se va putea apropia mai mult de febletea lui, Pfeifer Ross. Prietenul lui, Ryan, ii propune sa vandalizeze recuzita, ca sa o poata consola dupa aceea pe Pfeifer. Reese, Ryan si iubita lui, Cassidy, se strecoara in scoala, insa se intalnesc tocmai cu Pfeifer, care ii vazuse masina lui Ryan. Pentru ca planul a fost compromis, cei patru elevi se pregatesc sa paraseasca scoala, insa descopera ca nu mai au nicio cale de iesire si nici semnal la telefon.

      Traind printre demoni / The Conjuring (2013)


      Regizor: James Wan
      Actori : Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston

      Inainte de Amityville, a fost Harrisville. Renumitii specialisti in paranormal, Ed si Lorraine Warren sunt chemati de o familie ce s-a stabilit recent la o ferma retrasa. Familia apeleaza la ajutorul si experienta lor pentru a scapa de prezenta intunecata care ii terorizeaza. Constransi sa infrunte entitatea demonica, sotii Warren se vad prinsi in cel mai ingrozitor caz din viata lor.

      Aparitia / Apparition (2012)


      Regizor: Todd Lincoln

      Actori : Ashley Greene, Sebastian Stan, Tom Felton Ben (Sebastian Stan) si Kelly (Ashley Greene)

      Incep sa fie ingroziti de fenomenele ciudate care se intampla in casa lor. Singura explicatie este aceea ca, fara sa vrea, au eliberat un spirit in cursul unui experiment paranormal de la facultate, iar acesta nu le mai da pace. Prezenta terifianta se hraneste cu temerile lor, ii urmareste si ii tortureaza oriunde ar incerca sa se ascunda. Ultima lor speranta este un expert in fenomene paranormale (Tom Felton), dar chiar si cu ajutorul lui pentru tanarul cuplu s-ar putea sa fie prea tarziu...

      Noapte de groaza / Fright Night (2011)


      Regizor: Craig Gillespie
      Actori : Anton Yelchin, Christopher Mintz-Plasse, Colin Farrell

      Remake al comediei horror clasice din anii '80, in care Charlie Brewster (Anton Yelchin) il suspecteaza pe noul sau vecin, Jerry Dandridge (Colin Farrell), ca e vampir. Cum nimeni nu-l crede, Charlie apeleaza la Peter Vincent, ucigasul de vampiri din serialul sau TV preferat, care nici el nu crede in existenta vampirilor in realitate.

      Povesti de halloween / Trick'R Treat (2007)


      Regizor: Michael Dougherty
      Actori : Anna Paquin, Brian Cox, Dylan Baker

      Se spune ca in noaptea de Halloween mortii se ridica din morminte si creaturi de neinimaginat bantuie libere. Un mic oras afla pe propria piele ca traditiile nu trebuie uitate si ca ritualurile care apara oamenii de spirite ar fi bine sa fie indeplinite in fiecare an. Costume si dulciuri, goblini si fantome, monstri si dezastre, toate capata insusiri noi in noaptea de Halloween, spre groaza locuitorilor din oras care descopera cu stupoare ca sunt mari sanse sa nu prinda zorii zilei urmatoare.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.