Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Pazea la minge! / Dodgeball: A True Underdog Story

      Pazea la minge! / Dodgeball: A True Underdog Story

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Categorie:
      Film artistic
      Scenarist:
      Rawson Marshall Thurber
      Distributie:
      Ben Stiller, Christine Taylor, Vince Vaughn
      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      2004
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      DD 5.1
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Durata:
      92
      Rating C.N.C.:
      AG
      Cod de bare:
      5949025002437
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Vă mai amintiţi teama aceea din copilărie când, jucându-vă cu mingea pe terenul din cartier, vă era teamă să primiţi o minge în cap? Sau dulcele gust al răzbunării atunci când îl nimereaţi cu mingea pe nesuferitul clasei? Da? Atunci pregătiţi-vă să retrăiţi aceste clipe unice la vârsta maturităţii!

      Sportul numit "dodgeball" a devenit un adevărat fenomen cultural. În toate oraşele mari americane au luat fiinţă echipe şi asociaţii dedicate acestui sport, iar revistele Vanity Fair şi The New York Times îi aduc din ce în ce mai multe elogii. A venit, deci, vremea să se facă şi un film pe această temă.

      Peter LaFleur (Vince Vaughn) este un individ neisprăvit, dar plin de şarm. El este proprietarul unui club sportiv, cu o sală de gimnastică amărâtă, a cărei clientelă este formată din câţiva rataţi - un tip care se crede mare pirat, un individ jigărit care visează să cucerească o majoretă celebră, un obsedat de sporturi obscure, un tânăr cam sărac cu duhul şi un smecher care se crede atotştiutor dar care, bineînţeles, habar n-are de nimic.

      Dărăpănata sala a lui Peter atrage atenţia lui White Goodman (Ben Stiller), proprietarul unei celebre săli de fitness numite Globo Gym, care intenţionează să pună stăpânire pe sala lui Peter. Goodman apelează la avocata Kate Veatch (Christine Taylor) pentru a-i perfecta afacerea. Însă farmecul adolescetin al lui Peter o cucereşte şi Kate trece de partea cealaltă a baricadei, dispusă să îl ajute să îşi păstreze sala. Metoda propusă de Peter pentru a desemna câştigătorul este un meci de dodgeball între "echipa sa" şi cea de la Globo Gym.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.