Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Strumpfii vol. 1 / The Smurfs vol. 1

      Strumpfii vol. 1 / The Smurfs vol. 1

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorie:
      Animatie
      Data publicarii:
      2008
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza, romana
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5948221401341
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ep.1 STRUMFITA Gargamel f incearca sa ii atraga pe strumfi la el in castel. Strumfii ii dau planurile peste cap cand printr-o magie Papa Strumf reuseste sa o transforme pe Strumfita intro fiinta frumoasa... Acest lucru il impiedica pe Gargamel sa isi manifeste intentiile rele folosind oglinda cutiei de machiaj a Strumfitei.

      Ep.2.1. LEGENDA STRUMFULUI VRAJITOR Gargamel reconstituie legenda Strumfului Vrajitor pentru a-i atrage pe Papa Strumf si pe prietenii acestuia intr-o capcana, in ascunzatoarea lui din munte. Dar Papa Strumf printr-o magie ii distruge planurile lui Gargamel reusind sa il alunge de pe munte si sa se intoarca la castelul sau.

      Ep.2.2. DUHUL FERMECAT Strumfii gasesc un duh care refuza sa le indeplineasca dorintele numai daca rostesc cuvantul magic. Dar, din nou Gargamel il trimite pe duh intr-o misiune magica sa-i captureze pe strumfi. Dupa ce Gargamel foloseste cele trei dorinte, Papa Strumf rosteste cuvantul magic iar duhul trebuie sa ii asculte comenzile si sa ii elibereze pe strumfi, bagandul-l pe Gargamel intr-o sticla si aruncandu-l in rau pentru totdeauna.

      Ep.3 STRUMFUL ASTRONAUT Dorinta de a deveni Strumfi Astronauti li se indeplineste atunci cand Papa Strumpf ii trimite la culcare, transformand tinutul intr-un peisaj din spatiu. Gargamel ii urmareste pe Strumpfi cu ajutorul globului de cristal, dar el cade victima magiei facute de Papa Strumf si este trimis intr-o furtuna.

      Acest DVD contine si varianta dublata in limba romana.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.