Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Trilogia Barbatii in Negru. Blu Ray

      Trilogia Barbatii in Negru. Blu Ray

      8.8 / 10 ( 4 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Aspect:
      1.78:1 / 16x9
      Distributie:

      Will Smith, Tommy Lee Jones

      Data publicarii:
      2012
      Suport:
      Blu-Ray Disc
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Cod de bare:
      5948211034962
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Comedia Barbati in negru urmareste faptele agentilor K (Jones) si J (Smith), membri ai unei organizatii secrete, care se ocupa de de monitorizarea activitatii extraterestre pe Pamant. Cei doi „barbati in negru” se trezesc prinsi intr-un complot mortal pus la cale de catre un terorist intergalactic (Vincent D'Onofrio), care a sosit pe Pamant pentru a asasina doi ambasadori ai unor galaxii indepartate. J si K au de ales: sa-l prinda pe intrus sau Pamantul va fi distrus. Si totul se intampla intr-o simpla zi de munca pentru barbatii in negru. Este totul intr-o zi de munca pentru Men in Black.

      Barbati in negru 2: Tommy Lee Jones si Will Smith sunt din nou in negru, in pielea super-agentilor Kay si Jay – responsabili cu activitatea extraterestra pe pamant. De aceasta data, misiunea lor este sa salveze lumea de la un dezastru intergalactic! Atunci cand un monstru Kylothian renegat se deghizeaza intr-un model sexy si ameninta supravietuirea rasei umane, baietii de la MIB sunt nevoiti sa intervina. Cu sediul sub asediu si in criza de timp, agentii Kay si Jay apeleaza la Frank the PUG si la o armata de viermi vii pentru a ii ajuta sa scape monstrul sexy.

      In Barbati in negru 3, agentii J (Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) revin… in timp. J a vazut o multime de lucruri inexplicabile in cei 15 ani petrecuti impreuna cu oamenii in negru, dar nimic, nici macar extraterestrii, nu l-au lasat mai perplex decat partenerul lui teribil de sucit si morocanos. Dar atunci cand viata lui K si soarta planetei sunt puse la grea incercare, Agentul J va trebui sa se intoarca in timp pentru a indrepta lucrurile. J descopera ca in univers exista secrete pe care K nu i le impartasise niciodata – secrete care se vor dezvalui treptat pe masura ce J actioneaza in echipa cu tanarul agent K (Josh Brolin) pentru a-si salva partenerul, agentia si viitorul omenirii.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.