Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Tableta de ciocolata - Gianduja nocciolato al latte

      Tableta de ciocolata - Gianduja nocciolato al latte

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Brand:
      Continut:
      Pasta din alune de padure, alune de padure, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, grasimi dezhidratate din lapte, emulgator: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie.
      Tip:
      Alergeni:
      Alune, lapte, soia.
      Tara de origine:
      Italia
      Tip produs:
      Ciocolata
      Ambalaj:
      Carton
      Numar bucati:
      1
      Cod de bare:
      8002996028008
      Dimensiuni: 200g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Tabletă de ciocolată cu lapte - Gianduja cu alune de pădure întregi prăjite din regiunea Piemont. Această tabletă de ciocolată merge foarte bine cu vinul alb sec care balansează textura cremoasă a pastei Gianduja.

      Povestea lor a început cu mult timp în urmă, în 1878 mai exact, avândul ca protagonist pe Silviano Venchi, un tânăr de 20 de ani din Torino care iubea atât de mult ciocolata încât și-a investit toți banii economisiți în două cazane de bronz și a început să experimenteze. La început în propriul apartament, apoi într-un mic spațiu aflat pe Via degli Artisti în cartierul Vanchiglia, Torino.

      Experimentele au fost de un real succes, astfel că la câțiva ani după, apare Nougatine (pralina cu alune de pădure din regiunea Piemont, mărunțite, caramelizate și acoperite cu un strat de ciocolata neagră) și se deschide Venchi Spa denumit printre altele “Cel mai elegant magazin de ciocolată din Piemont” sau “Furnizorul Casei Regale”.

      Chiar dacă în prezent nu mai regăsim pe ambalaj Blazonul Casei Regale, pasiunea, meticulozitatea și curajul de a experimenta au rămas. În felul acesta au fost create și celelalte dulciuri ale lor: Chocaviar, Trufe, Gianduiotti, Cremini, batoane de ciocolată, crema de ciocolata Suprema, înghețata și ouăle de ciocolată, toate delicioase, sănătoase și naturale, făcute cu cele mai bune ingrediente și intenții care vă vor face să priviți partea frumoasă a vieții.

      Cu o istorie de peste 140 de ani, compania are în portofoliu peste 350 de rețete de ciocolată și 90 de arome de înghețată, iar la nivel mondial se mândresc cu peste 115 magazine deschise în mai mult de 70 de țări, în orașe ca Londra, Hong Kong, Dubai, New York, Berlin, Shanghai, Tokyo.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.