Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Aberatii De Bun-simt
      Aberatii De Bun-simt

      Aberatii De Bun-simt

      8.0 / 10 ( 1 votes)
      Categories:
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2007
      Publisher:
      Page Count:
      216
      Collection:
      Brand:
      ISBN:
      9789734607945
      Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Prefata de Antonio Patras

      Aberatii de bun-simt este cea de-a doua carte postuma, dupa Jurnal, publicata de Polirom din opera lui Sorin Stoica, un scriitor cu un stil unic, care l-a impus printre cei mai buni scriitori ai ultimilor ani.

      „Povestirile lui Sorin Stoica sint niste exercitii de sinceritate deghizate in forma unor captivante naratiuni, care se citesc cu sufletul la gura. Cine pricepe noima oximoronului din titlu va intelege cu usurinta ce si cit datoreaza prozatorul moralei bunului-simt. Ca paradox, fireste.” (Antonio Patras)

      „Sorin Stoica a mizat, in proza lui, pe o recuperare a firescului. El efectueaza, practic, cu fiecare carte, o intoarcere la realism, cu captarea unor voci de personaje si a unor istorii pe care acestea le traverseaza.” (Daniel Cristea-Enache)

      „Pentru Sorin Stoica, experienta, existenta, fictiunea si realitatea se conditioneaza reciproc, iar cuvintele, limbajul, nu sint facute sa exprime adevaruri, ci sa recunoasca limitele cunoasterii, misterul profund al lumii si al propriei fiinte, inconsistenta identitatii personale aflate, ca si cuvintele, intr-o permanenta metamorfoza.” (Paul Cernat)

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.