Acest atlas oferă o privire cuprinzătoare asupra celor mai importante chestiuni cu privire la alimentaţie. Subiecte actuale precum alimentele modificate genetic, bolile asociate cu alimentaţia sau dietele cele mai cunoscute. Din cuprins: - Omul, alimentaţia şi mediul înconjurător - Noţiuni de bază ale ştiinţei alimentaţiei - Substanţele nutritive şi funcţiile lor - Alimentele - Tratarea şi prelucrarea alimentelor - Substanţele nocive şi agenţii patogeni - Alimentaţia în situaţii deosebite - Boli cauzate de alimentaţie - Recomandări alimentare convenţionale şi neconvenţionale
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2014
Editura:
Nr. pagini:
128
ISBN:
9786066095440
Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!