Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roşie, aliment de bază încă din Antichitate, se găteşte în fel şi chip, de la carpaccio şi biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbuşite.Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă felurite modalităţi de preparare a cărnii roşii. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.
Categories:
Language:
Romana
Publishing Date:
2010
Publisher:
Cover Type:
Paperback
Page Count:
144
Collection:
Volume Number in the Series:
2
ISBN:
9789736759628
Dimensions: l: 14.1cm | H: 21cm | 250g
Unavailable
Price applicable only to online purchases!
Free Gift Wrapping!
Free shipping over 150 RON
You can return it in 14 days
You got questions? Contact Us!