Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   raft
   Cum sa ne pastram copiii aproape

   Cum sa ne pastram copiii aproape

   De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii
   5.2 / 10 ( 224 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2017
   Cover Type:
   Paperback
   ISBN:
   9786069434208
   Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Dr. Neufeld a numit acest fenomen "orientare de la egal la egal", si se refera la tendinta copiilor si tinerilor de a cauta la colegii lor de generatie un sistem de valori morale, identitate si coduri de comportament. Orientarea copiilor catre cei de aceiasi varsta cu ei submineaza coeziunea familiei, otraveste atmosfera scolara si favorizeaza un comportament agresiv, ostil si o sexualizare de la varste foarte mici.

   Acest tip de comportament conduce la hartuirea sexuala, violenta juvenila si fenomenul de bullying din curtea scolii; efectele indepartarii de se pot vedea in infractionalitatea crescuta. Din pacate, parintii nu iau atitudine decat atunci cand situatia este aproape tragica.
   Conceptele, principiile si sfaturile practice din Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii le vor arata parintilor cum pot satisface nevoia innascuta a copiilor de a-si gasi directia si de a se raporta la o autoritate pentru a primi caldura, atentie si dragoste.
   Media

   "Această carte este o lucrare foarte valoroasă în viziunea mea pentru că ne invită să conștientizăm că multe din problemele pe care le au părinții cu copiii lor sunt din cauza unui atașamanet care, de fapt, nu există! Copiii au nevoie de acest atașament, este o nevoie indispensabilă, as spune! Lipsa atașamentului este “creată” și “susținută” de noi, adultii, din viața lor. Această carte vine și cu exemple, povești personale ale altor părinți, dar și cu elemente clare de știință legate de faptul că putem repara, recâștiga, recrea o relație de atașament sigur cu copiii noștri în orice etapă a vieții!" Monica Mereuță

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.