Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   raft
   Cum sa-ti reinventezi viata

   Cum sa-ti reinventezi viata

   6.0 / 10 ( 98 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2017
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   472
   ISBN:
   9786064001122
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Ti se intampla adesori sa pui nevoile celorlalti mai presus de ale tale? Te panichezi cand persoana iubita te ameninta ca te paraseste? Te temi in mod exagerat de boli si de esecuri financiare? Esti vesnic nemultumit, in ciuda reusitelor personale si profesionale? Autorii acestei carti, celebri specialisi in psihoterapia cognitiva, te ajuta sa identifici cele 11 ”capcane mentale” asociate cu diversele comportamente distructive si cu imaginea negativa de sine. Pe baza unor studii de caz, a unor chestionare de autoevaluare, dar mai ales a unor tehnici bazate pe controlul emotiilor, gandurilor si comportamentelor, vei invata cum sa ”spargi” ciclul reactiilor autodistructive si cum sa te bucuri de o viata implinita, evitand ”capcanele” vietii – de la sentimentul de abandon si de la dependenta, pana la excluderea sociala, deprivarea emotionala, esec si vulnerabilitate.

   Jeffrey E. Young, fondator al psihoterapiei centrate pe scheme cognitive, este director si formator la Centrul de Terapie Cognitiva din New York.

   Janet S. Klosko este codirectoare la Centrul de Terapie Cognitiva din Long Island, New York, si este specializata in psihoterapia anxietatii.

   Media

   "Cum să-ți reinventezi viață, a autorului Jerffrey Young, este carte pe care o recomand tuturor de mai bine de 20 de ani. Părinți, cupluri, profesori. Și vă recomand să-i dați o șansă chiar dacă titlul sună a pseudoștiință, vă asigur că nu este așa. Este textul care te ajută să înțelegi ce fel de părinte ești și cum ai fost influențat de relația cu părinții, bunicii, fratele sau sora ta.
   Mulți părinți se plâng și pe bună dreptate că nu pot aplica pe termen lung ceea ce au citit despre educația copilului, se observă când devin critici, controlează, se detașează, țipă și își pierd controlul. Cauza principală dincolo de oboseală, stres este faptul că experiențele noastre emoționale din trecut ne influențează cum ne simțim în prezent, cum interpretăm comportamentul copilului și cum înțelegem nevoile noastre și ale lui.
   Dacă ai citit multe cărți pentru părinți și te simți dezamăgit, nu ești singurul. Aproape fiecare părinte pe care l-am întâlnit și experiența mea ca mamă m-a învățat că primul pas în a fi un părinte așa cum are nevoie copilul nostru este să fim noi bine cu noi. Și a ne înțelege trecutul este primul pas. Și esențial. Este la fel o carte pe care vi-o recomand să o faceți cadou și educatorului sau profesorilor copilului d-voastră, bunicilor și rudelor. Pentru cei pe care eu îi cunosc a fost și este textul care le-a deschis o altă perspectivă asupra lor și vieții lor. Copiii noștri au nevoie de adulți sănătoși emoțional, care își înțeleg și acceptă vulnerabilitatea."
   Domnica Petrovai

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.