Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Gradina ca parabola teologica

      Gradina ca parabola teologica

      meditatii despre gradinarit cu un epilog filocalic despre Gradina sufletului contemplativ
      0.0 / 10 ( 0 votes)
      Categories:
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2011
      Publisher:
      Page Count:
      194
      Translator:
      ISBN:
      9789737859730
      Dimensions: l: 11cm | H: 18cm
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Gradinile - locuri privilegiate in care omul regaseste echilibrul intre suflet si trup, ordinea, armonia paradiziaca cu firea, dar si cu Dumnezeu - fascineaza si incanta. Povestea lor tacuta a inspirat artistii si invita mereu la meditatie. Volumul de fata reuneste doua astfel de meditatii.

      Prima apartine lui Vigen Guroian, unul din cei mai importanti reprezentanti ai eticii ortodoxe contemporane. In prelungirea incercarii sale de reinventare a limbajului moralei si teologiei pentru o societate post-crestina, pornind si de la experienta sa concreta de gradinar, ne descopera gradina ca loc teologic care ni-L reveleaza pe Dumnezeu in taina prezentei Lui.

      Meditatiile sale prelungesc ineditele reflectii ale unor monahi anonimi din secolele XI-XIII despre gradina contemplativa a sufletului. Intuind reflectarea reciproca a celor trei gradini: a manastirii, a sufletului si a raiului, ei ne transmit un fermecator opuscul de botanica duhovniceasca.

      Doua invitatii, in miez de vara, facute cititorului sa redescopere in el insusi practica fizica, dar si virtutile liturgic-spirituale ale gradinii si gradinaritului.

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.