Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Istoria gustului

      Istoria gustului

      3.9 / 10 ( 8 votes)
      Categories:
      Binding:
      Hardcover
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2008
      Publisher:
      Page Count:
      368
      Collection:
      Country of Origin:
      SUA
      Original Language:
      Engleza
      Original Title:
      The History of Taste
      Co-Publisher:
      Thames&Hudson London
      Text Colour:
      O culoare
      Cover Colour:
      Policromie
      Illustration Count:
      238
      Edition:
      I
      ISBN:
      9789738875814
      Dimensions: l: 21cm | H: 26cm | 3cm | 1640g
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Istoria gustului este prima carte care discută realizările culinare ale diferitelor civilizaţii, din trecut şi prezent, descoperirile de ultimă oră din istoria mondială a gastronomiei, aruncând o nouă lumină asupra plăcerii de a mânca. Rezultatul este o complexă istorie a gustului: o incursiune prin cele mai elevate, elegante şi plăcute gânduri despre mâncare – ingrediente, preparare, prezentare – din preistorie până în prezent. Care este motivul pentru care europenii, a căror bucătărie a fost una puternic condimentată începând din vremea Imperiului Roman, au ajuns să piardă complet gustul condimentelor până în secolul al XIX-lea? Cum au influenţat cafeaua şi ciocolata obiceiurile culinare europene şi comerţul internaţional? Care au fost originile sofisticatei şi variatei bucătării arabe? De la început până la sfârşit, aceste pagini spun povestea incitantă şi bogat ilustrată a unuia dintre obiceiurile umane vitale, care nu doar ne ţine în viaţă, ci ne face să ne simţim vii. Paul Freedman este profesor de istorie Chester D. Tripp la Universitatea Yale, anterior şeful Catedrei de Istorie. O autoritate în istoria medievală a Spaniei, el este autorul lucrării Images of the Medieval Peasant, care a fost premiată de Medieval Academy of America cu Medalia Haskins în 2002. Zeci de ani a căutat – şi a găsit – mâncăruri rafinate şi noi experienţe culinare în numeroase ţări.


      Paul Freedman este profesor de istorie Chester D. Tripp la Universitatea Yale, anterior şeful Catedrei de Istorie. O autoritate în istoria medievală a Spaniei, el este autorul lucrării Images of the Medieval Peasant, care a fost premiată de Medieval Academy of America cu Medalia Haskins în 2002. Zeci de ani a căutat – şi a găsit – mâncăruri rafinate şi noi experienţe culinare în numeroase ţări.

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.