Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Istoria lui Dumnezeu

   Istoria lui Dumnezeu

   5.2 / 10 ( 5 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2022
   Publisher:
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   520
   Collection:
   Translator:
   ISBN:
   9786064309563
   Dimensions: l: 16cm | H: 24cm | 500g
   Unavailable
   Unavailable online

   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!

   Publisher's Synopsis

   Ideea unei singure ființe divine – Dumnezeu, Iahve, Allah – există de peste 4 000 de ani. Dar istoria lui Dumnezeu este, totodată, și istoria provocărilor umanității. Deși iudaismul, islamismul și creștinismul proclamă un Dumnezeu milostiv, s-a întâmplat de prea multe ori ca religiile să devină catalizatorul prejudecăților sau chiar al violenței.

   În această disertație fascinantă despre evoluția credinței, Karen Armstrong analizează fidelitatea societății occidentale față de un singur Dumnezeu și numeroasele conflicte pe care aceasta le-a generat și continuă să le genereze.

   O poveste extraordinară și controversată despre venerație și război, care dezvăluie pornirile profunde ale naturii umane.

   „Pentru mine religia nu înseamnă a crede în diverse lucruri. Religia este alchimie etică. Religia presupune să acționezi într-un anumit fel care te schimbă, care îți dă sugestii despre ce înseamnă sfințenia și sacralitatea.“
   KAREN ARMSTRONG

   „Cel mai fermecător și mai documentat studiu despre imensa goană după himere din istorie: căutarea lui Dumnezeu. Karen Armstrong e un geniu.“

   A.N. WILSON

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.