Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      Kombucha

      Kombucha

      Plante medicinale care pot fi folosite pentru ceaiul de Kombucha
      0.0 / 10 ( 0 votes)
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2008
      Publisher:
      Cover Type:
      Paperback
      Page Count:
      134
      ISBN:
      2000000818696
      Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Cultura de Kombucha reprezintă simultan un proces alimentar și o manieră de relaxare,la fel ca gătitul. Diferența constă în faptul că există posibilități diferite de a cultiva Kombucha.

      Am structurat această carte în trei părți. În prima parte, ofer informații generale legate de cultura de Kombucha, iar cea de-a doua parte prezint ceaiurile medicinale pe care le puteți folosi pentru această cultură. Veți găsi în această secțiune o listă de boli și principalele plante medicinale pe care le puteți folosi ca tratament pentru acestea. Se recomandă schimbarea amestecurilor de plante după câteva săptămâni, pentru a-i oferi organismului un stimulent diferit, astfel încât efectele benefice să fie amplificate, iar efectele secundare negative să fie evitate.

      În cea de-a treia parte a cărții voi prezenta în detaliu efectele negative ale diferitelor plante medicinale. Toate plantele prezentate în această carte sunt considerate de regulă absolut sigure, dar luate în doze foarte mari sau pe perioade prelungite de timp pot căpăta efecte adverse.

      Kombucha a fost folosită de mulți oameni de-a lungul timpului ca aliment hrănitor și remediu vindecător. Amestecarea ceaiurilor din plante medicinale cu ceaiul negru obișnuit conduce la obținerea unei băuturi care conține proprietățile tuturor ceaiurilor folosite. În funcție de combinație, acestea se pot potența reciproc, sau dimpotrivă, se pot anihila. Gustul diferitelor combinații se amplifică de asemenea. De aceea, putem vorbi de mii de varietăți de Kombucha, cu gusturi și efecte vindecătoare diferite.

      CUPRINS
      Recomandare
      Introducere
      Kombucha
      Fermentarea acidului lactic
      PH-ul ceaiului de Kombucha
      Cum vă puteți fermenta propria cultură de Kombucha – rețeta de bază
      Temperatura ideală pentru fermentare
      Cele mai potrivite recipiente pentru cultura de Kombucha
      Procesul continuu de fermentare
      Probleme care pot apărea în timpul fermentării culturii de Kombucha
      Transformarea zahărului în Kombucha
      Oțetul de Kombucha
      Ce cantități trebuie băute
      Are Kombucha efecte secundare?
      Ceaiuri din plante medicinale
      Calitatea ceaiului!
      Au ceaiurile din plante medicinale efecte secundare negative?
      Când trebuie luate ceaiuri din plante medicinale?
      Ceaiul obișnuit
      Ceaiuri din plante medicinale
      Amestecarea diferitelor ceaiuri din plante medicinale
      Ceaiuri pentru un gust foarte bun
      Ceaiuri pentru o senzație generală de bunăstare Și pentru curățarea sângelui
      Boli și tratamente cu ajutorul plantelor medicinale
      Avertisment în privința folosirii acestor plante medicinale
      Lista plantelor recomandate în această carte
      Explicarea termenilor
      Prostii vehiculate în legătură cu Kombucha
      Comentarii lipsite de suport științific
      Zvonuri stupide
      Cercetări științifice legate de Kombucha
      Epilog. Efectul Placebo
      Indexul bolilor ce pot fi ameliorate cu ajutorul plantelor medicinale si al Kombucha

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.