Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   Mica istorie a stiintei

   Mica istorie a stiintei

   10.0 / 10 ( 1 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2021
   Publisher:
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   384
   Collection:
   Translator:
   ISBN:
   9786063377617
   Dimensions: l: 11cm | H: 17cm
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Știința este fantastică. Ne spune multe lucruri despre spațiul infinit, despre cele mai mici organisme vii, despre corpul uman și despre istoria Pământului. Oamenii s-au ocupat mereu de știință, pentru că au vrut mereu să priceapă lumea și să îi stăpânească forța. De la filosofii greci ai Antichității, până la Einstein, la Watson și Crick și la oamenii de știință ajutați de computerele puternice de azi, bărbații și femeile s-au mirat, au examinat, au experimentat, au calculat și uneori au făcut descoperiri atât de importante încât am început să vedem lumea – și pe noi înșine – într-o lumină cu totul nouă.

   Mică istorie a științei reface marșul științei de-a lungul secolelor. Cartea deschide o fereastră spre natura fascinantă și imprevizibilă a activității științifice și descrie emoția stârnită când descoperirile lansează o provocare la adresa ideilor cunoscute și acceptate.

   Cu ilustrațiile sale minunate și stilul cald și accesibil, acesta este un volum pentru cititorii tineri și mai puțin tineri, deopotrivă.

   Unul dintre avantajele acestei istorii de mici dimensiuni este că desfășurarea impresionantă de realizări moderne are loc în timp ce secolele anterioare ne sunt încă proaspete în minte. În relatarea lui Bynum, mica istorie are dimensiuni impresionante... Wall Street Journal

   O istorie fascinantă... pentru adolescenții curioși, dar și pentru cititorii adulți

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.