Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      A zis cineva transport gratuit? Detalii aici.

      Mai sunt {ore} ore {minute} minute {secunde} secunde.

      Molecular Gastronomy

      Molecular Gastronomy

      Exploring the Science of Flavor
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2005
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      392
      Traducatori:
      ISBN:
      9780231133128
      Dimensiuni: l: 16.6cm | H: 21cm | 3cm | 602g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.