Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Paste - Academia Barilla

      Paste - Academia Barilla

      0.0 / 10 ( 0 votes)
      Categories:
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2017
      Publisher:
      Cover Type:
      Hardcover
      Page Count:
      96
      ISBN:
      9786069100486
      Dimensions: l: 11.5cm | H: 15cm
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

      Pastele sunt plăcerea supremă a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebrează nu numai experienţa şi creativitatea în bucătărie, ci şi bucuria de a petrece mai mult timp în jurul mesei. Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventură mereu inedită de forme, culori, arome şi stiluri. Ele sparg graniţele în materie de metode de gătit, istorie şi „acompaniamente” culinare. Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, începând cu Italia, unde au devenit, practic, un monument naţional închinat aşa-zisei la dolce vita.
      În bucătăria italiană, pastele pot suporta practic un număr infinit de combinaţii. Pot fi proaspete; umplute sau neumplute; frământate cu ou, ca în regiunile nordice, sau fără ou, ca în cele sudice. Iar sosurile pentru paste sunt alese în funcţie de forma pastelor şi de tipul ocaziei: posibilităţile sunt cu adevărat nelimitate, mai ales că sosul potrivit poate transforma pastele într-o salată răcoritoare de vară sau un deliciu cald, de iarnă.
      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.