Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   ×

   Ai 20% reducere pentru cumpărături mai mari de 200 de lei, doar în acest weekend!

   Pilda Talantilor

   Pilda Talantilor

   0.0 / 10 ( 0 votes)
   Categories:
   Cover Illustrator:
   Mihai Nadolu
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2020
   Publisher:
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   456
   Collection:
   Translator:
   ISBN:
   9786069471265
   Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Romanul care continuă seria începută de Pilda semănătorului - Seminţele schimbării plantate de Lauren încep să dea roade, dar în maniere brutale și neașteptate. Mica ei comunitate este distrusă, fiica îi este răpită, iar ea însăși este încarcerată de fanatici sadici. Lauren trebuie să găsească din nou calea spre eliberare și spre un nou început, rămasă iar fără familie și prieteni

   "AM CITIT CĂ perioada tulbure pe care jurnaliștii au început să o numească „Apocalipsa” sau mult mai obișnuit, mult mai cu amărăciune „Variola”, a durat din 2015 până în 2030 – un deceniu și jumătate de haos. Nu este adevărat. Variola a fost un chin mult mai lung. A început cu mult înainte de 2015, poate chiar înainte de începutul noului mileniu. Nu s-a terminat încă.

   Am citit și că Variola a fost cauzată de crize climatice, economice și sociologice petrecute simultan, în mod accidental. Ar fi mai onest de spus că Variola a fost cauzată de refuzul nostru de a rezolva problemele evidente din aceste arii. Noi am generat problemele: apoi tot noi am stat și ne-am uitat cum s-au transformat în crize. Am auzit oameni care negau acest lucru, dar am fost născut în 1970. Am văzut îndeajuns încât să știu că este adevărat. Am văzut cum educația a devenit mai degrabă un privilegiu al bogaților decât o simplă necesitate care ar trebui să existe pentru ca o civilizație să supraviețuiască. Am văzut cum comoditatea, profitul și inerția au scuzat o degradare mai mare și mai periculoasă a mediului. Am văzut cum sărăcia, foametea și boala au devenit inevitabile pentru din ce în ce mai mulți oameni.

   Per total, Variola a avut efectul unei cumpărări în rate a celui de-al Treilea Război Mondial. De fapt, aveau loc mai multe războaie mici și sângeroase în perioada Variolei. Erau niște treburi stupide – irosiri de viață și de comori. Au fost duse, aparent, pentru a ne apăra de dușmanii străini și răi. Prea de multe ori, erau purtate pentru că lideri nepotriviți nu știau ce altceva să facă. Astfel de lideri știau că se pot baza pe frică, suspiciune, ură, dependență și lăcomie pentru a stârni sprijinul patriotic pentru război."

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.