Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Sărbătorim 24 de ani împreună și ai codul CARTU24 pentru -20% la toată oferta în stoc 24h

      Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie

      Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie

      0.0 / 10 ( 0 votes)
      Categories:
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2014
      Publisher:
      Cover Type:
      Paperback
      Page Count:
      104
      ISBN:
      9786068527567
      Dimensions: l: 14cm | H: 21cm
      Add to cart
      4900
      20% code:CARTU24i
      The discount is granted by applying the code in the related field when placing the order.
      Next Day Delivery! In stock

      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Pălinca este o băutură alcoolică obţinută exclusiv prin fermentarea şi distilarea unor fructe cărnoase sau a unui amestec de fructe.
      În această carte se prezintă modul de obţinere a pălincii în gospodărie, cititorii fiind îndrumaţi, pas cu pas, cum să urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele în apreciata pălincă şi în lichioruri apetisante.

      Primul pas pentru obţinerea unei pălinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru început sunt prezentate condiţiile de cultură a fructelor, perioada optimă de recoltare şi prelucrare, descrierea pe larg a caracteristicilor soiurilor celor mai recomandate.
      În continuare, cititorilor li se dezvăluie întreaga tehnologie a obţinerii borhotului din fructe şi a procesului de fermentaţie. Un capitol aparte este rezervat prezentării elementelor componente ale borhotului fermentat şi a rolului acestora în obţinerea unor produse de calitate.

      Urmează descrierea detaliată a instalaţiilor de distilare, prezentarea regulilor de utilizare şi întreţinere a acestora, precum şi a condiţiilor necesare depozitării şi maturării pălincii. N-au fost uitate metodele de verificare a produselor în curs de realizare şi a celor finite, dar şi eventualele defecte care pot apărea în procesul de fabricaţie şi procedeele de corectare a acestora.

      Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, întregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat în detaliu, ca în cazul pălincii.

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.