Acesta este dicţionarul ultimativ pentru toţi cei pasionaţi de Provence:
selecţia personală a lui Peter M ayle de mâncăruri, obiceiuri şi cuvinte
pe care le consideră cele mai fascinante, stranii, delicioase sau pur şi
simplu cele mai amuzante.
Deşi e organizat alfabetic, aceasta nu este deloc o lucrare de
referinţă. În peste 170 de termeni, Peter Mayle, cunoscutul autor al
romanului "Un an în Provence", scrie despre subiecte variate, de la
arhitectură la zingue-zingue-zoun (în dialectul local, un cuvânt care
descrie sunetul scos de o vioară). Şi, desigur, scrie despre mâncare şi
vin, vin rosé, trufe, măsline, pepeni, bouillabaisse, brânza care a ucis
un împărat roman, ba chiar despre un leac pentru indigestie.
"Provence de la A la Z" este o încântare nu numai pentru fanii tot mai
numeroşi ai autorului Peter Mayle, ci şi completarea perfectă pentru
orice ghid despre Provence sau despre Franţa.
Provence de la A la Z
Categories:
Language:
Romana
Publishing Date:
2014
Publisher:
Cover Type:
Paperback
Page Count:
448
ISBN:
2000000846590
Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
Unavailable
Price applicable only to online purchases!
Free Gift Wrapping!
Free shipping over 150 RON
You can return it in 14 days
You got questions? Contact Us!