Dacă vă este poftă şi de altceva decât de pui fript, vă propunem 55 de reţete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente şi într-un timp foarte scurt, cu produse proaspete care vor îmbogăţi carnea de pui cu arome specifice fiecărui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miere
şi însoţit de castane, prune uscate sau varză murată. Primăvara, îl veţi regăsi alături de mazăre proaspătă, spanac sau mango. Vara, tarhonul şi busuiocul, usturoiul şi roşiile vor prelua ştafeta în turneul savorilor. Toamna, ciupercile şi strugurii vor naşte alte gusturi deosebite.
În lumea întreagă, reţetele pe bază de carne de pui sunt deja clasice. Puiul poate fi gătit în sos, poate fi fript, fiert, gătit întreg sau bucăţi .
Categories:
Language:
Romana
Publishing Date:
2017
Publisher:
Cover Type:
Paperback
Page Count:
104
Collection:
ISBN:
9786068516769
Dimensions: l: 20cm | H: 24cm
4300
20% code:CARTU24i
The discount is granted by applying the code in the related field when placing the order.
Next Day Delivery!
In stock
Price applicable only to online purchases!
Free Gift Wrapping!
Free shipping over 150 RON
You can return it in 14 days
You got questions? Contact Us!