Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Rosu, rosu, catifea

   Rosu, rosu, catifea

   6.8 / 10 ( 5 votes)
   Limba:
   Romana
   Data Publicarii:
   2012
   Tip Coperta:
   Paperback
   Nr Pag:
   222
   ISBN:
   9786068342559
   Dimensions: l: 11cm | H: 18cm
   Unavailable
   Indisponibil
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 15 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Cincisprezece povestiri plus o confesiune, din vremurile cînd cu â din a se scria doar România. Republica Socialistă România. Pornim la drum în 1971 cu Grigore, nimeni altul decît micul Grişa al lui Cehov, teleportat în viitorul devenit trecut: în România comunistă.

   Continuăm cu alţi copii, stăm la cozile anilor ‘80, fie că sîntem oameni sau pisici, ne închinăm la zeiţele vînzătoare, aşteptăm să înceapă Calvarul, împănăm dulceaţa anilor copilăriei cu sîmburi amari, creştem, ne despărţim de toate cu o nespusă uşurare, în 1990, în Casa Poporului.

   Amintiri din Epoca de Aur? Şi da, şi nu. Sînt întîmplări domestice dintr-o epocă sălbatică, cioburi de viaţă, uneori schiţate în dialoguri repezi, alteori alcătuite din fraza lungă a unui singur gînd, poveşti cu decreţei, cu fraţi, părinţi sau bunici ai acestor copii. Între întîmplările atît de fireşti pe atunci, ce pot părea atît de absurde acum, se strecoară, nepusă, veşnica întrebare: cum de-a fost posibil?

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.