Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   Subjugarea lui Shane MacKade

   Subjugarea lui Shane MacKade

   8.5 / 10 ( 2 votes)
   Categories:
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2016
   Publisher:
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   304
   Collection:
   ISBN:
   9786063304422
   Dimensions: l: 10.7cm | H: 17.7cm
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Spre deosebire de fratii sai mai mari, Shane simte un atasament extraordinar fata de pamanturile care s-au transmis in familia MacKade de la o generatie la alta si de care se ocupa acum cu devotament si pricepere. In ceea ce priveste viata personala, este cunoscut in tot tinutul drept un crai pe care femeile il adora, insa nu reusesc sa-l prinda in mrejele casatoriei.


   Rebecca Knight si-a petrecut intreaga viata adunand titluri universitare prestigioase. De curand insa, a hotarat sa-si schimbe radical nu doar domeniul de studiu, orientandu-se spre fenomenele paranormale, ci si infatisarea de tocilara tipica, transformandu-se intr-o tanara eleganta si plina de farmec.

   Preocuparile academice o indreapta spre Antietam, orasel din Maryland unde, in 1862, a avut loc una dintre cele mai sangeroase batalii ale Razboiului Civil american. Discutiile cu membrii numerosului clan MacKade, gazdele sale, ii indica o conexiune stranie intre acestia si stramosii lor din urma cu un secol si jumatate. Shane este singurul care afirma categoric ca nu a perceput nici o prezenta supranaturala, dar spune oare adevarul? Intre fermierul pragmatic si cercetatoarea geniala, dar fara pic de experienta de viata ia nastere o legatura fragila. Oare zilele de burlac convins ale lui Shane sunt de-acum numarate?
   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.