Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   ×

   Ai 20% reducere pentru cumpărături mai mari de 200 de lei, doar în acest weekend!

   Teatru pentru prichindei, mari, mici si mititei

   Teatru pentru prichindei, mari, mici si mititei

   0.0 / 10 ( 0 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2014
   Publisher:
   Cover Type:
   Paperback
   Page Count:
   190
   Collection:
   Edition:
   a II-a
   ISBN:
   9786069327951
   Dimensions: l: 14.8cm | H: 21cm
   Unavailable
   Unavailable
   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Publicat în colecția „Scena de Hârtie”, volumul de teatru pentru copii semnat de Sînziana Popescu, include patru piese premiate și produse pe scenele din întreaga țară sau la Teatrul Național Radiofonic.

   Viața ca o poveste. Un copil și un actor află de ce dispar personajele din Lumea Poveștilor și cum le-ar putea salva. Textul a fost distins în anul 1996 cu Premiul secțiunii de teatru pentru copii și tineret la Concursul Național de Dramaturgie Originală Contemporană „Camil Petrescu”, organizat de Ministerul Culturii. În anul următor piesa a fost montată pe scena Teatrului Național din Târgu Mureș, în regia lui Kincses Elemer, iar în 1999 a fost adaptată, produsă și difuzată de către Teatrul Național Radiofonic, în regia lui Mihai Lungeanu.

   Când jucăriile spun pa. Jucăriile unui copil răsfățat își iau soarta în micile lor lăbuțe, aripioare sau mânuțe și fug în lume. Această comedie muzicală a câștigat Marele Premiu al Concursului Național de Dramaturgie din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, având premiera la sfârșitul lunii noiembrie 2008 pe scena Teatrului Ion Creangă din București, în regia lui Atilla Vizauer.

   Alunecând într-o prună. Un băiețel învață de la un sâmbure de prună cum să se împrietenească cu propriul său frate mai mare. Piesa a câștigat în 1999 Premiul I la secțiunea teatru pentru copii din cadrul Concursului Radiodifuziunii Române, fiind ulterior produsă și prezentată la Teatrul Național Radiofonic, în regia lui Mircea Albulescu.

   Domnul de Ciocolată. O fetiță pofticioasă descoperă pe pielea ei ce se întâmplă cu copiii ce se lasă ademeniți cu dulciuri de către străini. Textul a primit în 2005 Marele Premiu al Concursului Național de Dramaturgie din cadrul Festivalului Internațional de Marionete „Gulliver” de la Galați. O versiune radiofonică a acestei piese a fost prezentată în stagiunea 2002-2003 a Teatrului Național Radiofonic, în regia lui Mihai Lungeanu.

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.