* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
De un galben pal, culoarea paiului, luminos și strălucitor, Freamăt alb este un cupaj de Fetească Albă (60%) și Fetească Regală (40%).
Te întâmpină cu un nas fructat, cu arome de piersică, salcâm și citrice foarte coapte.
Corpul este rotund, plin, cu o aciditate echilibrată, care lasă impresia de proaspăt și verde.
Gustul fructat evocă nectarine. Mai târziu apar note de flori de salcâm și miere.
ETAPELE PRINCIPALE DE REALIZARE A VINULUI
- Presare lentă și progresivă cu aport de azot, pentru a evita oxidarea aromelor;
- Fermentare cu levuri selecționate, în rezervoare de inox, la temperatură controlată;
- Păstrare pe drojdie timp de 4 luni, cu agitarea periodică a vinului.