* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile
roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după
strugure, prin recoltări repetate . După desciorchinare, strugurii nu
sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia
alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată,
“pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până
la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici
din lemn de stejar. (225 l = barriques). În butoaie se iniţiază
fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până
la îmbuteliere.
Va bucuraţi de acest vin în asociere cu mâncare condimentată, mai intensa in gust: miel, vanat sau roast beef.
O asociere foarte interesantă pentru vegetarieni este Cabernet Bauer cu cartofi copţi, ulei de măsline, usturoi, rozmarin sau legume la grătar (ardei sau vinete).